miercuri, 19 februarie 2014

Ce am mai aflat :) ?

Cine este mediatorul preferat de greii din Bucuresti ?
Chiar daca isi pastreaza discretia, ferindu-se de camerele de luat vederi si de aparitii publice, mediatorul in care greii din Bucuresti au incredere oarba poate fi foarte usor de gasit.
Omul lucreaza si cu persoane fizice si cu firme in mod curent, are un site de prezentare, raspunde personal la telefon  si lucreaza pe onorarii la fel de mari ca si ceilalti mediatori din Bucuresti.
Poate ca asta ii este chiar acoperirea, si, in acelasi timp, pasiunea de zi cu zi pe care o practica intr-o discretie demna de un duhovnic cazut din celebrele romane ale autorilor rusi . Aceasta discretie este cea care il face preferatul caselor de avocatura sau a companiilor serioase cand au nevoie de un mediator discret si eficient. Avocatul meu, cel care mi-a povestit despre acest om spune ca sunt cateva firme care nu semneaza niciun contract pana cand mediatorul despre care vorbim nu spune ca este unul corect si de durata.
Sincer, pana ieri nici nu stiam despre existenta lui si nici nu as fi aflat daca nu ieseam la o cafea cu fostii amici din radio care vor sa inceapa un nou proiect in care vor sa ma coopteze. Din una in alta aflu ca baietii se plang de niste contracte naspa pe care le-au semnat si care acum le ingreuneaza treaba. Pun mama pe telefon, imi sun avocatul pe care il stiu de pe vremea cand lucram cu Vladescu iar asta imi spune ca... ma duce el unde trebuie . Unde, zic eu, ca doar in tine am incredere mosule, altfel nu te sunam  ?
A doua zi m-a scos la o cafea si a inceput sa imi povesteasca. Frate, stii ca Asa si Asa au divortat asa de misto ca s-a aflat abia dupa o luna ? Dar de firma Asa stii cum si-a recuperat banii de la ... in doua zile fara scandal de vorbeau singuri pe strada de fericire cand au au plecat de la mediator ?
Bai lasa-ma , zic eu ! Din cati mediatori sunt in tara asta tocmai asta e in stare de win-win ? Este Adventist, Cercetas, sau alte grupuri de-astea ? Ca daca nu merge pe recomandari pe ce merge ?
Nope, zice omul, asta a invatat profesia de la cine trebuie. Nu lasa pe nimeni sa ii faca treaba si merge personal la toate cazurile pe care le are, intelegi ? Citeste omul de la prima vedere si cand incepe sa puna intrebari toti nebunii se lumineaza la fata, intelegi, dupa aia gata !
Nu prea am inteles ca din serioase am dat-o in mistocareala . Ba ca sunt infatuat si ca returnez premii, ba ca ma ma bag in seama cand ii fac pe aia imbecili,  ba ca o dau politic cu cine nu trebuie.
Mosule, voi avocatii dati dreptate aluia cu onorariul, zic eu. Cine te-a platit sa imi spui combinatele astea simple ?
Aaaa, era sa uit ! Ati auzit ca este un regizor misto de tot pe care il cheama Andrei Gheorghe :) ? Da-i in masa p-astia cu avocatura si cu medierea lor,
Ia uite:
Regizorul român Gheorghe Andrei îşi face în forţă debutul cinematografic, la doar 27 de ani, cu o poveste de dragoste transpusă în film de lungmetraj.  Gheorghe Andrei a terminat Facultatea de Regie din cadrul Universităţii Media în anul 2008.
Primul său lungmetraj, „Planşa” („It takes two to fence”), va avea premiera modială în cadrul Festivalului Internaţional al Filmului de Dragoste de la Mons, Belgia, pe data de 20 februarie.
Festivalul Internaţional al Filmului de Dragoste de la Mons are loc în perioada 14-21 februarie 2014 şi a ajuns la a 30-a ediţie. (http://www.fifa-mons.be)
În secţiunea competiţională dedicată producţiilor debutanţilor europeni, „Planşa” va concura cu alte 10 filme europene din Franţa, Italia, Germania, Grecia, Marea Britanie.
Cu ocazia prezenţei filmului în cadrul competiţiei festivalului de la Mons, va fi lansat şi videoclipul piesei MARA – Summer Delight. Piesa face parte din coloana sonora a filmului Planşa, semnata de Paul Ilea.
Synopsis: Alex, fost campion la scrimă, retras din activitatea competiţională din cauza unui accident la genunchi, primeşte şansa de a-şi relua activitatea sportivă din postul de antrenor. Anda e nou venită în echipa de scrimă pe care Alex o va antrena. Prin prisma pasiunii comune pentru scrimă, cei doi dezvoltă o relaţie care trece dincolo de barierele profesionale. Martorul acestei poveşti este Mircea, iubitul Andei, colegul ei de la clubul de scrimă. Gelozia acestuia o va aduce pe Anda in faţa unei alegeri între cariera sportivă şi relaţia de iubire cu Mircea.
Daca luam in calcul ca mai era unul cu acest nume care s-a sinucis intrebarea este :

E ? Sa fie nume predestinat ? Sau doar baiatul e de valoare ?

Un comentariu: