marți, 25 septembrie 2012

Post by MaryoBai Andrei, ti-am dat doua texte cand ai venit la mine si nu le-ai postat. Las-o asa. Problema mea e cu tine. Ce ai? Bai Andrei, pana sa vii la mine la vizita te credeam un pustan. Ba, dar dupa ce te-am vazut am simtit ca vreau dupa ce ies de aici sa fiu ca tine. Sau sa fiu tu dar viu. Tu esti mort acum frate!
Andrei eu ies la munca pe camp in soarele asta ucigator numai ca sa pot sa privesc orizontul, pricepi? Bai, intelegi ca aici noi nu vedem altfel lumina soarelui? Intelegi ca numai doua ore pe saptamana avem voie la calculator iar eu atunci te citesc pe tine si-mi caut libertatea in blogul tau negru ca noaptea? Ai idee cum e in inchisoare cand te culci la comanda si te trezesti la ordinul gardianului? Stii cat imi este de dor sa privesc catre stelele pe care nu le-am mai vazut de cand am fost inchis?
Intelegi ca trebuie sa iesi din pasa asta nasoala in care esti? Te lauzi ca iti plac parazitii dar te comporti ca un fan banica jr! Uit-o frate pe aia cine o fi ea si ia o fata care iti place sau una din cele care iti comenteaza si fa-ti viata omule! Nu ne mai scrie din amintiri, povesteste-ne ce faci tu acum! Fii viu Andrei, traieste si traieste si pentru mine cat timp sunt ingropat dupa gratii. Spune-mi ca ai iesit cu alta fata in fiecare zi, spune-mi ca ai gasit o femeie care sa te faca sa urli de placere, spune-mi frate orice, dar nu mai fi asa. Citesc comentariile si vad cum te ascuzi dupa verb cand ti se fac avansuri pe fata. Ai tot ce iti trebuie, ai casa, ai masini, ai bani, esti liber sa faci orice.Si tu? Muncesti la ONG-ul ala ca un disperat.Ce crezi ca ai sa realizezi? Ai sa schimbi tu lumea? Crezi ca toti aia pentru care te stresezi le pasa de tine? Tu unde esti? Ai treizeci de ani, cat crezi ca mai poti sa te bucuri de viata? Andrei explodez ca stau aici inchis si nu pot fi in locul tau, ca nu ma pot bucura eu de viata pe care tu o refuzi. Bai frate, te rog, fa-o pentru mine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu