marți, 25 septembrie 2012

Numai o toamna


Te-a mai iubit vreo data cineva,copila, pana la nebunescul tremur ? Te-a mai iubit inaintea mea sau dupa mine atat de mult incat sa strige in munti sa auda ecoul si de acolo in inifinitul spatiu penibiul te iubesc?
Te-a mai tinut in brate cineva ,copila, vrand sa nu te atinga nici pamantul nici vantul nici lumina, sa fii numai a lui, in gelozia suprema pe amintirile tale, pe zambetele tale de dinaintea lui, pe privirile furisate aruncate in inocenta copilariei tale si pe atingerile curiozitatilor tale de oricand?
Te-a mai iubit vreo data cineva copila ascuns cu chipul in poalele tale, sau beat de licoarea plimbata prin tine, sau ratacind in parul tau dupa ganduri nebune, sau alergand orbeste prin tine  spre tine uneori ?
Te-a mai iubit cineva copila urcat pe pe obeliscul din munti, sau pe edificiul din parc sau pe balconul hotelului tern, simtind a este stapanul lumii numai pentru simte pe trupul erect atingerea ta?
Te-a mai iubit cineva atat cat sa mearga sa ude copacul plantat in locul acuns din padure unde doar el si cu tine si poate salbaticiunile paduri s-au mai iubit explodand in natura completa complice la dragostea voastra expusa in eternul ascuns?
Cate flori ai mai gasit aruncate cu grija in balconul tau iubito sau cati replicati din plus ai iubirii, si strigari si vise in timp de noapte adanca, cati au venit sa iti spuna cu sclipiri de iubire in ochi, voind sa stii  ca a venit toamana, in mana cu un porumb pentru fiert?
Te-ai mai intalnit in vise cu cineva copila in locul de tine uitat, ai mai  zburat vreo data pana la absolut in bratele cuiva si acum, acum copila, te mai asteapta cineva ca mine in real sau in vis?
A venit toamna copila, iar parcurile sunt pline de frunze ce fosnesc sub talpile noastre,iar apa inca nu a inghetat in  lacurile unde sa aruncam cu pietre iar eu sunt inca viu si plin de vraji care sa iti hraneasca existenta.
Iar eu am nevoie de tine si tu vrei mai mult de la viata. Cu toate astea suntem inca, departe, ascunsi in gunoiul cotidian, eu nu stiu absolut nimic de tine, iar tu poate ca ai renuntat sa mai visezi, si nici nu mai crezi cumva ca exist.
foto anndrei :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu