marți, 25 septembrie 2012

Iubesc marea


Fuuug laaaa maaaareee, pe autostrada soarelui rasare, ba nu, pe autostrada soarelui in ochi, fug pana la Cernavodka si simt senzatia maxima in care te bucuresti ca treci pe langa fetesti si te duci sa iubesti, mare plina cu pesti…
Podul de la Agigea se inalta pe picioare lui lungi si drepte pana in cer, se inalta pe picioarele tale sexi si lungi iar de acolo dintre cele doua picioare vad prima data marea in care vreau sa intru si sa o pentetrez precum canalul Dunare Marea Neagra iar ea sa se zbata in valuri uriase si inspumate numai de placere.
Ma duc sa inalt un castel de nisip pe plaja iubito, un castel numai pentru noi in care sa traim clipa inainte ca valul sa vina si sa darame tot, am locul meu de o mie de ani in care inalt castelul viselor in fiecare vara iar acolo traiesc atatea povesti cat pot incapea intre doua valuri, iar povestile, chiar daca nu se vad, raman de-a pururi scrise adanc acolo pe plaja, pe nisip.
Padure de umbrele pe plaja murdara printre care supravietuiesc multe foci, si putine sirene,  pretioase scoici cu atitudini perene si dobitoci, atat doar dobitoci.
Am sa risc, sa ma simt obelisc, incarcat de povesti cu tiganca frumoasa ce vinde flori seara pe terase, tiganca in prezenta careia bizonii devin romantici, nu ca sa isi impresioneze iubita ci ca sa o simta pe ea, pe tiganca mai aproape, secundele in care ei, mimeaza jenant roamntismul si cumpara trandafirul rosu pe care il ofera partenerei, urmarind cu coada ochiului aroma tigancii frumoase care se vinde o data cu fiecare floare pe care o impacheteaza in frumusetea curata a ei.
La radio o blonda incurabila vorbeste despre turism intr-un registru trist incercand sa convinga bolnavii de daltonism, cu efecte secundare de priaprism si manifestari de onanism.
Gonflam unflabile, vindem hamsii, suvenir de la mare, tragem pe nas ascunsi pe stradute polenul aromat de la panselute, sau expusi la terase sau ascunsi sub un pat, nectar picurat din buric balasat, cu vodka sau bere . Tineretului, Ring, Kremlin, sau Why Not, Antik, pitic, sex cat cuprinde cu cine te prinde pe faza fierbinte, copila cuminte….si fuuug la mare fara cazare si alerg  pe carare fara scapare.. Tu nu stii cat imi lipsesti cand sunt aici, si-ti jur iubito ca am sa-ti dedic fiecare aventura din vara asta, fiecare pahar si fiecare fum, fiecare atingere si fiecare orgasm de care voi avea parte. Si ca sa ma crezi ca-mi lipsesti, anul acesta nu voi mai ridica deloc castelul, si nu am sa mai ridic niciodata niciun castel atata timp cat nu voi  fi cu tine. Chiar asa. Vand loc de castel pe plaja cu deschidere la o mie de vise,accept plata in natura, rog seriozitate, exclus intermediari…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu