marți, 25 septembrie 2012

Fum

Mi-as dori ca starea asta de relaxare sa dureze la nesfarsit.Ne rasfatam goi in patul urias, in lumina difuza si muzica buna. Nu exist, nu respir, nu gandesc.Simt...Si-mi place ce simt. O simt desupra mea, ma simt cuprins intre finetea picioarelor ei si simt sarutari lenese si tandre. O redescopar in atingeri. O vizualizez in intunericul cunoasterii mele. Ca un orb ce ,,vede” cu varfurile degetelor ii redescopar frumusetea care urmeaza sa mi se daruiasca. Plimb mainile de-a lungul formelor ei incet, si delicat cu atingeri usoare iar uneori deloc.Simt numai puful micut pe ca il descopar in zona gatului ei sensibil, dupa ce parul i-l dau incet deoparte. Simt cum la fiecare atingere pielea ei se infioara de placere si vibreaza pana in adancul existentei sale. Iar vibratia aceasta a trupului ei rezoneaza cu mine, cu trupul meu in fiecare celula a mea. Misc mainile incet pe spatele ei de jos de la fund si pana la ceafa, apoi cobor pe langa umeri, dedesuptul bratelor, pe sani, simt soldurile si pantecul ei pulsand de nerabdare. E umeda si aluneca usor, inobservabil peste erectia mea dornica de penetrare.
Dar vreau ca starea asta de relaxare sa dureze la nesfarsit. Nu exist nu respir nu gandesc. Doar manile mele compun un tablou al fiintei pe care o ating cu atingeri delicate iar ea rezoneaza ca un instrument, deasupra mea, in bratele mele. De-ar fi o harpa urechile mele ar auzi melodia iubirii. Dar este femeia ce ma doreste atat de tare incat melodia asta ce nu se scrie pe note se-aude cantand in sufletul meu. Ii urmaresc forma feselor si cobor pe piciarele tremurande si simt cum sani ei ma preseaza cu sfarcurile intarite de placere si de dorinta. Ii sarut usor gatul si limba mea ii simte gustul dulce, usor sarat, iar pulsul i-l simt puternic in vene. Plutesc deasupra existente mele si simt cum sufletele noastre se impreuneaza cu divinitatea.
Ne rasfatam goi in universul urias, in lumina difuza a stelelor si muzica buna a astrelor. Nu exist, nu respir, nu gandesc.Simt...Si-mi place ce simt.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu