marți, 25 septembrie 2012

FIVE O'CLOCKE ora cinci de dimineata. A inceput sa se faca lumina afara iar noi inca nu ne-am saturat unul de celalalt si continuam lent dansul iubirii in patul urias cu cearsafuri albe care miros a proaspat si a parfumul tau. Pe noptiera mai clincane uneori paharele noastre golite de mai multe ori in noapte . De afara incep sa se auda vocile matinalilor ce merg la serviciu si sunetul motoarelor masinilor pornite in graba. Mi-e foame si nu am nimic pregatit de mancare. Luam o pauza si te invit in bucatarie sa gasim o solutie pentru a ne hrani. Sunt gol pe sub sortul pe care mi-l pun dupa gat si arat nostim cu erectia pe care inca o mai am si care se vede ca o trompa ce impunge sortul chiar in dreptul desenului cu un elefantel pe care il are aplicat. Tu zambesti privindu-ma si ma ciupesti de fund in timp ce eu caut urme de hrana prin frigider.
Am gasit un piept de pui pe care il tai in doua fasii pe care le infasor in jurul cate  unui cabanos cu cateva felii de cascaval si iti sugerez cum cabanosul patrunde fasia de carne pe care o asez pe o tava de cuptor.
In bucatarie incepe sa se simta usor mirosul imbietor ce iese din cuptor iar tu stai pe un scaun, cu paharul in mana, si ma privesti iar in ochii tai citesc fericirea implinirii sufletesti. Te sarut, apoi te ridic incet si te asez pe masa, te patrund alunecad usor in tine, iar tu esti umeda si dornica sa o luam de la inceput. Stam imbratisati in imbratisarea in care si bratele si picioarele si trupul tau tot imi imbratiseaza trupul miscandu-ne lent si sarutandu-ne neantrerupt in timp ce din cuptor se aude un sfarait ce ne anunta ca cina noastra luata la micul dejun este gata.
Profa sau sefa ta citeste http://anndrei.ro ? :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu