marți, 25 septembrie 2012

1 mai, mare futai


1 Mai. Pula mea de prosti.Socialistii au inceput sa dea mesaje cu felicitari de 1 Mai. Pai in ma-sa, mai trebuie sa dea si cadouri si…. de socialisti ce sunt ajung sa se manifeste in stil capitalist.
Prostimea stie ca trebuie sa fie zi libera.Sa mergem la padure si sa ne bagam pula in ea, sa o umplem de pet-uri,sa ne imbatam ca porcii sau sa mancam pana ne cacam pe noi.
Mai nou, putzimea stie ca trebuie sa toace banii lu ta-su la mare. Ma mir ca anul asta nu au mai aparut reportaje cu trenuri devastate si cu hoteluri distruse.
În realitate, 1 Mai a fost declarată Ziua Muncii de către Congresul Internaţionalei Socialiste în 1889 în memoria victimelor grevei generale din Chicago, care au militat pentru reducerea normei orare zilnice la 8 ore.
Am profitat si eu de ziua asta libera.M-a durut in pula de victimele de la Chicago.Am fost la padure,dar nu in Baneasa sau pe unde merg toti labagii.
Am un loc in padure……am un loc in padure, atat de frumos incat nu-ti vine sa crezi ca este la doar cativa km de Bucuresti. Pietruit pana in inima padurii, incat oricat de tare ar ploua, masina o scoti tot curata de acolo.
Am fost cu pizdica asta de o am acum. O dulceata de fetita. As jigni-o daca as descri-o acum. Trebuie o discutie separata despre ea.Pe care o vom avea.
Am fost cu ea si ne-am futut. Nici picior de om,nici urma de muzica.Linistea aceea profunda a paduri cum nicaieri nu gasesti.Nu stiu daca in ultimul timp v-ati mai futut pe la padure. E atat de frumos incat in primele minute uiti de ce te-ai dus de fapt acolo. Abia apoi cand descoperi bucatica de langa tine te apuci de ,,treaba”.
Frate, si aerul ala proaspat iti face o erectie de zile mari! Nu-mi venea sa cred in ce hal mi se sculase pula.Nici macar nu am mancat.Ne-am futut si atat.In pauze ne-am plimbat, am cules flori,pana seara cand ne-a ajuns foamea si am fugit acasa.
Acum sunt la birou si mi s-a sculat iar pula numai cand imi amintesc.Am s-o sun,sa-i spun ca mi-a placut! voi ce-ati facut?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu