joi, 4 martie 2010

Nu poti fugi de ceea ce esti !


Am incheiat o experienta scurta. Nu-i una de viata ci una de cariera. Nu poti fugi de ceea ce esti. Vreau sa fie mai bine cu tot regretul ce ma macina acum. Sunt liber iar. Sunt liber de peretii aia grei care ma apasau spre responsabilizare. Sunt liber sa nasc proiecte. Vreau o minune! Vreau pe draq, m-am imbolnavit dupa boul ala. O vreau pe ea. Mi-ar fi fost mai bine. Vreau o sticla de Jack si pe ea. In noaptea asta am sa ma ratacesc prin Bucuresti. Sa nu ma cautati, nici eu nu voi sti unde sunt !

8 comentarii:

 1. Tutun si o geaca groasa e tot ce iti pot ura...

  RăspundețiȘtergere
 2. Te duci sa tragi pe nas ! Cat credeai ca o sa-ti mearga ? Drogatule !

  RăspundețiȘtergere
 3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 4. 'um...cum spuneam dezamagit, o sa te gandesti la ea, o vrei.. si asta iti va da niste momente in care te intrebi cand se termina, niciodata , vezi tu, lucrurile astea raman, supravietuiesti prin ele , o sa fie bine, incearca sa nu uiti, dar sa treci peste.

  RăspundețiȘtergere
 5. Are cumva legatura cu : Vladescu a numit-o in locul lui Andrei Gheorghe pe Viorica Rosca, colaboratoare a lui Dan Andronic
  de V.M. HotNews.ro
  Miercuri, 3 martie 2010, 21:45 Actualitate | Esenţial


  Viorica Rosca, specialist PR si asociat al Multimedia Political Communication, unde colaboreaza cu consultantul politic Dan Andronic, a fost numita consilier pe probleme de comunicare al ministrului Finantelor, Sebastian Vladescu, in locul lui Andrei Gheorghe, informeaza Mediafax. Ordinul ministrului Finantelor pentru numirea in functie va intra in vigoare joi.

  RăspundețiȘtergere
 6. Constanta... peninsula... acolo doar

  RăspundețiȘtergere
 7. Fugim de noi...dar ajungem tot de unde am fugit,cam asa se intampla cand alergam fara stim exact incotro...

  RăspundețiȘtergere
 8. Ai perfectă dreptate!
  Eu când încerc să mă desprind de toţi,ceea ce fac este să înnebunesc mai tare,simţind(mai intens ca niciodată)singuratatea ce-mi domină sufletul.
  Dacă şti cum să te desprinzi fără să te apropii mai rău de acel lucru,te rog spune-mi;m-ar ajuta enorm:).
  Ah şi,mulţumesc frumos pentru apreciere!

  RăspundețiȘtergere