sâmbătă, 13 februarie 2010

S-a drogat Andrei Gheorghe in sediul Ministerului de Finante?

Consilierul de imagine al Ministerului de Finante, adica cineva platit din banii nostri, aroganta coca a tubului catodic, este acum la televizor si pozeaza in victima. Mai mult el instiga nici mai mult nici mai putin la nesupunere in fata organului. Clamarea menopauzei il face si mai ridicol. Iar aerul asta de Che Guevara pute a aurolac.Atentie! Gheorghe venea de la Minister. Se drogheaza nenorocitii astia in minister? Daca vedem ultimele aberatii fiscale, sa fiti sigur ca da!
Plec de la acest citat. Nu conteza cine a scris asta. Este o persoana la fel de insignifianta ca toti ceilalti care emit pareri de acest gen . Si daca s-ar fi drogat a.g. ce ? De ce dracu judecam din prima un om care refuza sa se lase intepat ? Cine pula mea sunteti voi sa emiteti supozitii nefondate ?
Si cu ce masura judecati ? A lovit cumva a.g.un copil in campania electorala ? A furat cumva a.g. vre-un scrutin? A facut cumva a.g. afaceri cu arme ? Are a.g. vre-o acuzatie de coruptie, furt, delapidare, ceva care sa confirme implicarea lui in deposedarea statului cu un leu vreodata ? A dezonorat a.g. statul roman schimband culorile stemei ?
Se foloseste a.g. in acest moment de vrajitorie pentru a orbi oamenii si astfel sa nu mai remarce nimeni in cacat ne aflam ? Se regseste a.g. in nemerniciii de genul folosirii fortelor oculte tip flacara violet ?
Poate ca s-a drogat. Poate a fumat iarba sau poate asa cum este acuzat a tras pe nas ! Si ? Ce va fute pe voi grija ? De asta nu aveti voi ce pune pe masa? De-asta e Bucurestiul inzapezit ? De-asta fug fetele de-acasa sa se prostitueze satule de saracie si de scadalurile tembelilor de parinti ?
Mai gandeste-te !
Andrei

5 comentarii:

 1. oamenii introdeauna au ceva de spus despre altii si la ei nu se gandesc si asta pentru ca asa e lumea asta in care traim. eu una nu sunt de parere ca daca te droghezi ai facut cine stie ce infractiune, e viata ta, faci ce vrei. Iar multi dintre noi si`o distrug si in alte moduri..ai dat cateva exemple si tu.

  genial!

  RăspundețiȘtergere
 2. Andrei Gheorge are o rsponsabilitate in fata oamenilor. indiferent ca este om de radio sau simplu functionar la stat. As putea cita chiar din el . ..cand esti rege nu te poti ascunde !

  RăspundețiȘtergere
 3. Lumeeeee, lumeeeeee, fiecare face ce isi doreste cu viata lui . Suntem limitati la maxim ! Daca manca toata ziua bomboane si mutea de diabet era mai putin vinovat ?

  RăspundețiȘtergere
 4. Tu stii cel mai bine ce iti doresti si ce este bine pentru tine, restul e sunet de fond !

  RăspundețiȘtergere
 5. Esti Andrei Gheorge vedeta radio sau doar o coincidenta de nume ?

  RăspundețiȘtergere