marți, 23 februarie 2010

Oua sanatoase / oua toxice !Incredibil!Ouă false fabricate manufacturier.În China există şcoli false si chiar clase care predau o varietate de tehnologii de fraudă flagrantă; chiar şi ouăle pot fi fabricate din materiale chimice, care se pot chiar prăji. Acesta este în prezent cel mai popular curs de falsificare.
Pasul 1: procurarea de materii primeFolosind 7 tipuri de materiale chimice, a se vedea poza aceasta:
Ouăle false se fac din carbonat de calciu, amidon, răşină, gelatină, alumină şi alte produse chimice.
Pasul 2: producerea de ouă Oul crud se formează în formă plină cam 2/3, se pun clorură de calciu, coloranţi, oul începe să capete forma cunoscută.

Gălbenuşul de ou” se formează în matriţa rotundă. Se foloseşte "apă magică", adică clorură de calciu.
Prin adăugarea unui pigment galben culoarea devine cea de gălbenuş de ou crud ..Pasul 3: Forma de ouÎn matriţă se pune alb brut de ou la nivel de 1/3, la fel ca prima turnare, gălbenuşul de ou se introduce la fel ca găluştele în supă, totul se spală în apă magică, iar jumătatea de ou începe încet să se formeze. Forma de ou se lasă să se usuce 1 oră, iar după spălarea cu apă este gata.Pasul 4Liniile de cuplare a jumătăţilor de ouă se estompează prin cufundare în parafină şi carbonat de calciu, pentru formarea cojii în această soluţie, care se repetă de mai multe ori, până când coaja se întăreşte puţin. După clătirea în apă rece, linia de cuplare se estompează, iar în acest moment oul a căpătat forma finală.


Coaja tare este formată prin imersarea lor în parafină, apoi se lasă la uscat.
Da! Oul este gata. Coaja artificială de ou este foarte fragilă şi se sparge uşor, dar cui îi pasă!Uită-te cât e de reală


În timpul prăjirii se formează multe bule mici, dar mulţi oameni nu remarcă diferenţa.Oul arată exact la fel, are gust mai bun decât cel adevărat, dar astfel creşte statistica persoanelor cu toxiinfecţii alimentare.De ce se falsifică ouăle? Din cauza banilor. Costul oului fals e de doar 0.55 Yuan/kg, în timp ce ouăle adevărate costă 5.6 Yuan/kg.

Un comentariu: