luni, 22 februarie 2010

Avatar 3 D. Cu ponta in P.S.D.


...

.... .. . . . . . . . . . . . ......In mare povestea o stiti. Generalul Ion Iliescu se pregateste sa cucereasca Pesedora din dorinta meschina de a folosi minereul electoral care se afla in subteranul acestei.
Pentru aceasta foloseste o tehnica prin care infiltreaza in Pesedora un corp biologic teleghidat,numit avatar care poate supravieţui în aerul letal in ultimul timp pentru vechii comunisti.
Aceste avatare sunt nişte hibrizi construiţi genetic din ADN comunist amestecat cu ADN-ul localnicilor de pe Pesedora=Prostanaci”i. Pentru asta se foloseste de experienta unui fost premier comunist-dictator paralizat, ţintuit într-un dosar cu termopane. În ciuda handicapului său, Nastase are încă o inimă de războinic. Renăscut în avatarul său pe nume Victor Ponta , Nastase poate face politica din nou. Prin interfata avatarului teleghidat Victor Ponta, Adrian primeşte de la generalul Ion Iliescu misiunea de a se infiltra printre Prostanaci”i care au devenit un obstacol major în exploatarea preţiosului minereu electoral. O frumoasă prostanac”a Daciana (Daciana Sarbu, un fel de EBA dar blonda) – îi salvează cariera, iar asta schimbă totul. Ponta este luat în sânul clanului Sarbu şi învaţă să devină o lepra ca ei ceea ce implică multe teste şi aventuri.
În timp ce relaţia lui Ponta cu profesoara lui, Daciana, se adânceşte, el învaţă să mimeze calea poporului Prostanaci”i şi, în cele din urmă, e acceptat printre ei. Insa nimeni nu stie ca el in realitate este doar avatarul lui Adrian Nastase.
Curând, se va confrunta cu testul final, când va ajunge să-i conducă pe Prostanaci"i într-o bătălie epică impotriva Vangheliezilor din sectorul 5 al Pesedorei, care va decide soarta unui partid intreg.

2 comentarii:

  1. Buna cronica, important este ce urmeaza... Si maimult am ointrebare: Cine este invingatorul de fapt?

    RăspundețiȘtergere