vineri, 5 septembrie 2008

Chisinau Republica Moldova .Stiu ca nu am mai scris de mult.Sunt foarte ocupat in ultimul timp si nici nu mai stiu ce este prin tara.Voi reveni la activitate dinamic cred ca la sfarsitul proiectului pe care il desfasor, undeva pe la inceputul lunii Decembrie.Pana atunci voi mai scrie doar cand simt ca e important si nu sufera amanare.
Din dorul de casa ce ma apasa am trecut prin blogurile unor nebuni ca mine de care doar pe meleagurile noastre putetzi gasi.
Andaa ma enervat atat de tare incat am explodat. Nu mai intru in detalii dar va prezint mai jos comentariul pe care i l-am lasat acolo.Clasic pentru un/o proasta lipsita de inspiratie. Umoristii,cei care fac bancuri,sau cei ca tine isi aleg trei mari teme importante. Politica,sexul si divinitatea.Toate trei sunt niste subiecte oarecum tabu pentru muritorii de rand.Oamenii in general injura in soapta politicienii sau chiar daca o spun tare nu le-o spun in fata,vorbesc in soapta despre sex pentru ca au fost educati ca e rusine,si nu indraznesc sa se revolte divinitatii.Toti cei care fac glume/bancuri,aluzii sau vorbesc deschis despre asta au intr-un fel asigurata audienta pentru ca se exprima liber pe niste teme pe care oamenii nu au curajul sa o faca!
Oricat ai fi de disperat/a dupa audienta,lasa divinitatea in pace.Nu te exprima despre ceva ce nu poti intelege.Am mai spus asta si o repet.Ce stie cainele despre motorul in patru timpi? Stie doar ca este o sursa de galagie pe care nu o intelege dar il deranjeaza si crede ca trebuie sa fuga spre el si sa latre. Ce stie cateaua de andaa despre Dumnezeu?
Fute-te sau suge-o,caca-te pe tine si vinde vibratoare pana iti crapa pizda sau buzunarul,suge-o lu oprescu pana ii intra chilotii in cur dar lasa divinitatea in pace!Iar daca esti bazat/bazata,hai sa discutam despre asta.Daca nu ascunde-te sub aerul infatuarii si preocupa-te in continuare de pizda ta flescaita dar nu vobi despre ce nu stii!

Andrei

Iar daca vei refuza sa apara comentariul meu,oricum il vor gasi oamenii pe http://the-male-brain.blogspot.com

Un comentariu:

  1. Ma tu tot andaa esti si nu stii cum sa-ti trimit cititorii si pe celalat blog.Bolnav pervers ce esti!

    RăspundețiȘtergere