vineri, 30 mai 2008

Cum sa-ti aduci trafic pe blog ?


Esti un prost recunosti ? Esti atat de prost incat nu intzelegi cum altii au trafic pe blogul lor iar pe tine nu te citestie nimeni da?...Ha !
Regula numarul1. Uita-te in oglinda! Ce vezi ? Cu fatza asta vrei tu sa faci trafic?
Regula numarul 2. Fa-te de cacat pe propriul blog! Vor intra toti sa citeasca cum un idiot s-a facut de cacat apoi povesteste asta tuturor din disperarea de a fi citit.
Regula numarul3. Intra pe orice blog si implora bloggerul respectiv sa te citeasca, fa-i o felatie si roaga si cititorii lui sa te viziteze, eventual povesteste cat esti de praf si cum te-ai laudat pe blogul tau ca esti de cacat rau de tot.
Regula numarul4. Repeta cat de des poti indicatiile de la regula numarul 3. Va incepe sa-ti placa sa faci felatii atat de mult incat vei sfarsi prin a-ti face singur. Ai inceput deja sa ai basini in cap ca esti importat dupa ce simti ca a inceput sa se miste contorul.
Regula numarul 5. Sinucide-te in fata webcam-ului care transmite in direct pe blogul tau. Daca nu mori te-ai facut e cacat si reiei procedura de la regula numarul 2. Daca iti iese vei fi pe toate televiziunile si ai garantat locul 1 in topul zelist.ro
"web log" este un jurnal pe internet,un blog care impartaseste pagini,imagini,sentimente, trairi, in care oamenii isi pot citi si scrie, impartasi experientele personale si pasiunile on line .
Daca ti-ai creeat un blog nu trebuie sa fii turbat dupa trafic. Blogul acela esti tu! Este felul in care tu te nasti in blogosfera. Vrei sa devii popular din prima zi ?
Pentru cine scrii ? Ce iti doresti tu de la blogul tau ? De ce vrei sa ai trafic? Nu cumva ai gresit facadu-ti un blog cand de fapt tu voiai sa agati fete pe site-uri de socializare ?
Daca totusi vrei sa faci bani cu blogul tau folosind Bpp, bani pe post sau orice forma prin care esti remunerat pentru vizitele primite:
Regula numarul 1 a. Adauga-te la persoane interesate pe blogul acesta pe care tocmai il citesti.Nu stii cum ? Altfel nu merge. Incearca, pana la urma ai sa reusesti.
Regula numarul 2 a. Verifica pentru a fi sigur ca ai fost adaugat la persoane interesate pe blogul http://andreighiorghe.blogspot.com/ E foarte important.
Regula numarul 3 a. Gandeste-te ca daca vei scrie despre subiectele cele mai cautate pe motoarele de cautare vei fi pe interesul internautilor deci ai traficul garantat!
Regula numarul 4 a. Cand incepi sa scrii despre ceva documenteaza-te inainte. Daca cititorii vor gasi ca minti vor evita blogul tau pe viitor.
Regula numarul 5 a. In dreapta acestei pagini, sub persoanele interesate,(unde tocmai te-ai adugat) gasesti statisticile de cautare ale motorului de cautare Google actualizate la zi. Prima rubrica cele mai cautate subiecte, a doua rubrica cele in creste remarcabila. E suficient ? Ai intzeles de ce sa te adugi la persoane interesate ?Ca sa poti sa ma gasesti de cate ori ai nevoie sa afli ce cauta lumea cu Google.
Acum uita-te in oglinda din nou. Simti o sclipire de inteligenta in privirea ta ?
Succes, traficantule !

5 comentarii:

  1. Du-te dracu de unde le iei?

    RăspundețiȘtergere
  2. :)))) foarte tare.dur dar pe bune.tu la ce regula te oprisi ?

    RăspundețiȘtergere
  3. :))) vaiii ia incearca asta http://ptc-others.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere