miercuri, 30 aprilie 2008

Filosoful Kant


Filosoful Kant se masturba in fiecare dimineata pentru a-si putea pastra mintea limpede. Credea ca tensiunea sexuala il impiedica sa se concentreze asupra ideilor sale. Un labagiu. Va vine sa credeti ca o lume intrega ia drept reper de viata prostiile scrise de un labagiu?
Din snobism sau de ce il credem? La ce dracu ma intreb?,ne-am facut noi un stil de viata din tampeniile spuse de altii mult mai rai.
Ma rog. Ma gandesc la omul asta totusi.UN OM TRIST. Un om care nu a simtit niciodata implinirea fizica. Un om care nu a simtit niciodata gustul acela dulce, al unei pasarici infierbantate,si pulsul agitat al ei de care nu te poti satura niciodata sa il simti cu gura, degetul, sau cu pula. Senzatia aceea de care nu te poti satura niciodata. Sau gustul tigarii de dupa,sau o noua repriza,un nou numar,si din nou ejaculari insotite de zvacniri patimase,si orgasme feminine ,cu strageri tandre de pula cu muschii aceia pe care doar un orgasm ii pot controla,si tremurul intregului ei trup in bratele tale,si sarutul acela care spune …….multumesc iubitule!
Un labagiu. Unul caruia probabil ii era rusine de propriul trup. Unul care nu a stat niciodata gol prin casa sa-si balangane pula aiurea.Unul care poate nu s-a bucurat niciodata de o felatie. Imi pace la nebunie sa mi se suga pula. Imi place sa spun ca o saruta,o suge,o iubeste,imi place sa spun oricum numai muie nu imi place sa spun. E cel mai urat lucru sa spui: dau o muie. E jignitor,si in plus cuvantul provine si din tiganeste. Nu poti sa numesti asa senzatia aceea divina de placere maxima. Ar trebui sa fie numit mult mai frumos gestul asta. Cate o prajitura de cacat are un nume superb.Si nu ofera nici a suta parte din senzatia pe care o ofera o felatie.Mai cu seama una bine facuta.
Chiar, filosoful puli asta de Kant o fi simtit vreodata ca i se suge pula cu toata dragostea?
Nu e corect ce face societatea noastra. Nu e corect ca placerea sexuala sa fie denigrata in asa hal! Nu e corect ca placerea de a manca precum porcii sa fie pusa la rang inalt,sau de a bea tot soiul de porcarii alcoolice,sau de a ne droga ca timpitii sa fie cool, iar placerea divina de a te impreuna cu o persoana,placerea aceea carnala a ta,a celui care din carne esti facut sa fie pusa pe ultimul loc!
Trebuie sa facem ceva! Poate o facem impreuna!

Andrei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu